Töltés

Üdvözöljük weboldalunkon!

Bemutatkozás:

Az talán nem túlzó kijelentés, hogy a különböző állatok szőréből és bőréből készült ruhadarabok az elsők között voltak, melyekkel őseink fedetlen testüket próbálták takarni és megóvni azt az időjárás viszontagságaitól. Persze ekkor még korántsem az esztétikumról és a megjelenésről szólt a dolog, a szőrme viselésének kizárólag praktikussági okai voltak. Az évezredek múlásával aztán a bundák szerepe is megváltozott és kiváló melegen tartó képességük mellett egyre többen státuszszimbólumkénti mivoltuk miatt döntöttek egy bunda viselése mellett. Ezért hát a szőrme bundák népszerűségének töretlensége a hölgyek körében persze nem csak ezek hőfok tartó képességével magyarázható, hanem azzal az esztétikai plusz erővel is, amit egy ilyen elegáns viselet a megjelenésben biztosíthat. A szőrme divatban természetesen más ruházati szektorokhoz hasonlóan ugyanúgy megtalálhatóak a klasszikus darabok, mint a fiatalosabb, modernebb trendek kedvelőinek készült bundák.

A Parti Szőrme irha termékei stílusával és megjelenésével úgy követi a legújabb trendeket, hogy a hagyományt és tradíciót, melyet az igazi szűcs mesterség jelent, képes ötvözni az általunk készített irha bundákban, vagy bőrkabátokban. Termékeink nagy részét, irhából, vagyis kikészített báránybőrből készítjük, mely sokkal finomabb és puhább tapintású, mint a sokak által használt birkabőr.

Kínálatunkban a minőségi báránybőr felhasználásával készült bundák vagy bőrkabátok mellett vásárlóink olyan irhából készült aprócikkeket is megtalálhatnak, mint a sapkák, kesztyűk, vagy egy télen kiváló melegséget biztosító irha mamusz, irha papucs.

A bunda nem csak melegen tart, de stílust is kölcsönöz viselőjének.

Az oldal tetejére!